hoogslaper (inbouw) 

Een videbed of inbouwhoogslaper is een bed op een kleine extra verdieping in de kamer. Het zorgt voor meer (speel)ruimte op de vloer en maakt de kamer extra avontuurlijk! 

De hoogslaper kan hangen aan muren of plafond, of (deels) op poten of andere ondersteuning staan.
Afmetingen zijn onbeperkt: een één-persoonsbed, een twijfelaar, een dubbelbed of gewoon extra speelruimte.
We werken het meest met vurenhout, gebruikt steigerhout en plaatwerk. Gecombineerd met kast, bureau, steigerbuisdetails, het kan allemaal!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp van jouw videbed!

Vraag nu ontwerp / offerte aan!


Hieronder een hoogslaper met links houten steunwand, een hoogslaper steunend op een boekenkast en een hangende hoogslaper met kast en verschuifbare trap.


Een hoogslaper in blank hout met kast.Videbedden zijn ook mogelijk in een strakke vormgeving zoals deze twee in wit gelakt multiplex, bijvoorbeeld met een bureau eronder. Let ook op de ingebouwde verlichting boven het bureau!


De afmetingen van een vide hoeven niet beperkt te blijven tot het formaat van een één-persoons bed. Groter kan ook! Hieronder twee vides van ongeveer 2,5 x 2,5 meter met daarop een twijfelaar bed, in geschuurd gebruikt steigerhout met steigerbuis en in geschaafd blank vuren.


Onder de hoogslaper is lekker veel ruimte, bijvoorbeeld voor een bedbank, een bijpassend bureaublad of een flinke kledingkast.


Liever andere kleuren of materialen? Er is meer mogelijk dan je denkt!


Een vrijstaande hoogslaper kan natuurlijk ook. Kijk maar eens bij Hoogslapers!


Meer inspiratie nodig?  Ga naar Pinterest of Instagram !